fredag 14. oktober 2011

Litt interiør :)

I Sommer flyttet vi inn i nytt hus (rekkehus) i Halden by. Deilig å få litt bedre plass! Jeg synes det er veldig gøy med interiør og å gjøre huset vårt til et koslig og personlig hjem. Men det må skje med tiden...litt etter litt. Her er litt ditt og datt som har kommet til etter sommeren.

Disse kaffe koppene falt vi for begge to;  fra iittala ( de finnes også i blått og beige og i espresso kopper og te kopper)Denne sølvskålen har jeg fått i gave og den brukes nå til å oppbevare kaffen, så pynter den litt opp på kjøkkenet også:)

Denne knekkebrødboksen fikk jeg i bursdagsgave. Veldig koslig og enkel i stilen og kommer fra Kremmerhuset. ( Anbefaler Kremmerhuset, en fantastisk butikk)På en trilletur i byen på onsdag kom jeg over disse tre kassene i grått, med tallet 1, 2 og 3 på. Det var et kupp; før - 298, nå 25 kr stykke! Sånt liker jeg!

Høsten er min favoritt årstid. Jeg har ikke hatt så mye uteplanter da vi bodde i Oslo, så nå hadde jeg lyst å pynte litt ute på trappen og terrassen. En plante jeg ble veldig fornøyd med var denne pyntekålen i gammelrosa. En plante med litt størrelse på som er veldig dekorativ og som ikke koster all verden. De finnes også i små og i grønt/hvit og grønt/lilla
Jeg har gått å sett på slike teppestiger og nevnte til pappa at jeg ønsket meg en slik... I dag kom han på døra med denne!


Utrolig hva et gammelt gjerde kan brukes til.

1 kommentar:

  1. Den stigen var jo kjempestilig! Skikkelig stilig når ting er hjemmelaget synes jeg:)

    Sånn knekkebrødboks har vi også. Synes den er helt genial, for det blir alltid så mye søl og smuling når knekkebrødene bare ligger i posen sin.

    God helg:)

    SvarSlett